Beneteau jedrilice

First

Sedma generacija First jedrilica je kombinacija osjeta i jednostavnosti. Regatno i kompetitivno jedrenje ulazi u novu eru sa snažnim jedrilicama dizajniranim za obitelj i prijatelje. Zabavan, intuitivan, čvrst, jednostavan, pametan: First legenda je ponovno na sceni!
Na hrvatsko tržište koje je bilo naviklo na First ''brend'', svi su prilično uzbudljivi zbog činjenice da se First linija vraća s novim modernim modelima: First je najbolji obiteljski krstaš ikada proizveden u industriji!

Oceanis

Oceanis linija je svjetska referenca u krstarenju. Danas s osam modela u rasponu od 31 do 60 stopa, Oceanis je sigurna i učinkovita jedrilica. Uz sve stabilnije trupove, jasno definirane planove palube (jednostavna cirkulacija, komfor, mjesto), maksimalno pojednostavljeno manevriranje; imamo opremu i interijere koji se podvrgavaju personalizaciji, serija Oceanis nastavlja poboljšavati iskustvo krstarenja za sve vrste jedriličara. Vaš san se može ostvariti preko noći, postanite vlasnik ili korisnik Vašeg Oceanisa!
Za hrvatsko tržište Oceanis linija je posebno zanimljiva i atraktivna jer odgovara svim potrebama: obiteljski krstaši za privatne korisnike i obitelji & charter tržište za profesionalce i investitore. Doista, svaki pojedini Oceanis model nudi više kombinacija unutrašnjeg rasporeda od 2 do 5 + 1 kabina.

Nova generacija Oceanisa (sedma generacija!) je započela u ljeto 2018. s novim Oceanisom 51.1 koji se može konfigurirati u 3 različite linije: charter, obiteljski krstaš ili First linija (Regatni krstaš). Ove smo godine imali priliku upoznati novi Oceanis 46.1 Oceanis 46.1 (Europska jedrilica godine!) i najmanji novi Oceanis 30.1, nema sumnje da ubrzo stižu i drugi zanimljivi modeli!