Oceanis 37.1

od 181.500 € (PDV nije uklj.)

Vanjdski izgled

Osjećaj prostora se otvara oko središnjeg stola u prostornom i iznimno otvorenom kokpitu dužine preko 3 metra. Kupanje dok ste se usidrili je obavezno! Sjedalice iz kola kormila se mogu otvoriti i time se otvara široka staza prema spuštenoj platformi za kupanje i uživanje na Mediteranu.

Vrlo atraktivna jedrilica

Vanjski prostor je vrlo otvoren jer je jedrilica dizajnirana bez krmenih štrajeva – rješenje koje se pokazalo uspješnim na Oceanisu 30.1 i 34.1. Oprema za jedrenje je visokoj razini (sustav za namotavanje u jarbolu je opcija) i obećava izvrsne performanse Oceanisa 37.1. U standardnoj verziji sa Self-Tacking flokom fokus je stavljen na jednostavno jedrenje, dok će nautičari koji uživaju u performance brodovima voljeti verziju First Line s Top-Square glavnim jedrom i većim flokom (Genova s 22% dodatne površine). Kako bi se zadržalo lako upravljanje za jednu osobu, sva se oprema vraća na dva krmena vinča. Svi instrumenti, uključujući 7-inčni GPS ploter, nalaze se na desnoj kormilarskoj konzoli.

Održivo i moderna

Iroko, izvrsna alternativa tikovini koja dolazi iz Afrike, koristi se za oblaganje kokpita korištenjem novog procesa sastavljanja, nazvanog Iro-Deck, a usavršio ga je BENETEAU. Svaka drvena letvica sastoji se od nekoliko laminiranih slojeva, koji jamče ujednačenu boju, izvrsnu održivost i isključuje rizik od pukotina, koji su česti na palubama od punog drva. Oceanis 37.1 izvrsno odgovara izazovima vremena, a to se vidi i po snazi ​​motora. Za program krstarenja unutarnjim vodama popularno je jedrenje bez fosilnih goriva, zbog čega je Oceanis 37.1 dostupan s električnim motorom s jedinicom od 12 kW i baterijama od 10 kWh. Dovoljno za domet krstarenja od 2 sata pri 5 čvorova između dva punjenja, bez emisija i u ekološki prihvatljivoj tišini.

 

Unutrašnji dizajn

Interijer Oceanisa 37.1 je izvanredan, nešto što ne očekujete iz vanjske perspektive zbog elegantnog profila. Izdašan prostor u salonu velik je gotovo kao na jedrilici od 40 stopa! Trup je proširen s pojačanjima koje održavaju fluidne linije ispod vode i postiže veću snagu i stabilnost. Također poboljšava krutost trupa, dobro kontrolirajući težinu i pružajući veći volumen unutar pramca. Salon  Oceanisa 37.1 je pomaknut prema lijevoj strani i ima dovoljno prostora sa sofom za opuštanje i udobnom klupom za šest osoba. Klupa je usmjerena premauzdužnoj kuhinji na suprotnoj strani kroz dužinu trupa, gdje posada može obavljati svoje poslove.

Gostima ne smeta prolaz do pramčane kabine, gdje ćete naći prostor za odmor s prekrasnim pogledom prema horizontu zahvaljujući velikim prozorimax. U verziji s dvije kupaonice, krevet je smješten ¸uz desnog trupa i dosta je prostoran. A što je s krmom? Nudi vrhunsku razinu udobnosti. U standardnoj verziji, tu je dupli krevet ''king size'' veličine i s golemim boksom za jedra smješten iza kupaone, kojoj se može pristupiti iznutra ili izvana. A krevet dobre veličine nalazimo čak i u verziji s 3 kabine.

 

 

Novi 37.1 kapitalizira i uključuje sve inovacije sedme generacije Oceanisovih modela. Osmi model koji je BENETEAU predstavio od 2017. i koji dovršava liniju – a da je potom i tržišna zlatna referenca. Oceanis 37.1 bit će premijerno predstavljen na sajmu nautikei u Cannesu sljedećeg rujna. Posjetitelji će vidjeti izuzetno svestran i skladan kruzer.

Jednostavan je za plovidbu i korištenje, a također je vrlo udoban… Pravi Oceanis! Obnavljanje modela uvijek je izazov, posebno kada je jedan od najprodavanijih na tržištu, što je Oceanis38.1 bio u svojih 9 godina na tržištu Kratak opis koji su Marc Lombard i Nauta Design dali sadržavao je dvije ključne značajke: Veći volumen i poboljšane performanse! Zadržavši jednostavnost korištenja koja je bila zaštitni znak Oceanis krstaša otkako su prvi put predstavljeni 1986. godine.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi