First 18

od 26.100 € (PDV nije uklj.)

Glavni dizajn

Veliki produženi trup daje ideju onoga što slijedi. First 18 nudi brzinu i senzacije, bez obzira na okolnosti. Stabilan i lagan, sa brzim trupom i čvrstim opotama, First 18 koristi i najmanje udare vjetra za postizanje brzina! First 18 također sigurno plovi i jedri i kod većih vjetrova. Ova jedrilica je dizajnirana za 4 člana posade, First 18 je jednostavan za jedriti u dvoje ili u samcu, čak i sa spinnakerom. Zahvaljujući uvlačljivoj kobilici na podizanju, možete se smjestiti gdje god hoćete.

Unutrašnjost

Životni prostor ispod palube Firsta 18 je nevjerojatan za brod takve veličine, što ga čini savršenim za obalno krstarenje. Ulazne skale koje su pristupačne vas vode do kabine sa dvostruki ležaj dužine 2,20 m i puno pametnog skladištenja. Tenda u kokpitu pruža dodatni prostor za spavanje.

SPREMNO ZA SVE VRSTE PUSTOLOVINA

Postoji ideja o pustolovini kod Firsta 18. Kombinirajući sve užitke jedrenja na manjim čamcima, njegova svestranost privlači se jednako kod iskusnih regataša kao i kod onih koji su u počecima i koji sanjaju o obalnim plovidbama sa obitelji ili prijateljima. Dok glisira kroz valove, First 18 nije ništa drugo nego čisti užitak u jedrenju. Bez obzira jeli volite "regatavati" ili samo zajedriti, ovaj mali dizajnerski krstaš ima sve što vam treba za beskrajno uživanje na moru.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi