Oceanis 30.1

od 98.400 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Moderni trup arhitekata Finot-Conq nudi udobnost i dobru ravnotežu pod jedrima, Oceanis 30.1 ima posebno zapažen ulazak na tržište ove veličine brodica. S dvostrukim kormilom, jarbolom koji je re-pozicioniran prema krmi te sa optimiziranom palubom za jednostavno upravljanje i plan jedrenja, trup 30.1 pruža izvrsne performanse i nudi nevjerojatnu stabilnost u navigaciji.

Dizajn interijera

Za talijanski dizajnerski tim je izazov bio umnožiti životne prostore u salonu i pružiti veću privatnost u vlasničkoj kabini, zadržavajući vizualnu perspektivu prema i osjećaj otvorenosti prema pramčanog djela broda koje se nudilo u prethodnim verzijama. Nova mogućnost odvojene kuhinje u obliku slova L omogućava bolji raspored naslona sjedala. Za sve koji preferiraju moderniju verziju, još uvijek je dostupan izabrati uzdužnu kuhinju. Raspored unutrašnjih kabina je moguće naručiti u više kombinacija kao i boja interijera.

Oceanis linija je svjetska referenca u krstarenju. Danas s osam modela u rasponu od 30 do 60 stopa, Oceanis je sigurna i učinkovita jedrilica. Oceanis 30.1 je najmanji obiteljski krstaš u Oceanis liniji, pravi užitak za početnike i ljudi željni jedrenja na jednostavnom brodu koji pruža sve ono što veće jedrilice nude.

 

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi