U našoj ponudi nalaze se nove jedrilice renomirane tvrtke Beneteau koja već više od 120 godina potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda kroz sustav konstantne inovacije.

Kada je Benjamin Beneteau proizveo svoju prvu jedrilicu 1884. godine, nije mogao zamisliti da će se njegova strast i ljubav za jedrenjem produžiti kroz generacija koja su ga pratila i s vremenom kreirala ime Beneteau kao jedan od najjači u svijetu nautike. Stećeni uspjeh u vođenju proizvodnje brodova je rezultat mukotrpnog rada, inovacija i duh pionira proizašlog od utemeljitelja koji je još uvjek kamen temeljac u nastavku poslovanja tvrtke kroz generacije.

Tvrtka Ultra d.o.o je službeni zastupnik za Beneteau u Hrvatskoj, mi smo naravno iskoristili duh vođenja Beneteau i kroz 16 godina poslovanja u ovom poslu smo nastavili poboljšati našu uslugu. Predstavljamo široki izbor novih i rabljenih Beneteau jedrilica i brodova s velikim brojem ponuđenih usluga kao što su najam jedrilica i charter management program.

Beneteau ponuda uključuje linije Oceanis i First s različitim dužinama od 20 do 62 stopi. Sve Beneteau jedrilice su rezultat vrhunskih projekata sa specifičnim karakteristikama za svaku liniju.

Naša ponuda rabljenih brodova uključuje jedrilice iz različitih Beneteau linija, no u našoj ponudi se nalaze i modeli drugih proizvođača, motorne jahte itd. Provjerite našu trenutnu ponudu…

Ako imate želju kupiti novu jedrilicu, a da pri tom ne želite imati brigu o njenom opremanju, vezu, održavanju, rezervacijama i ostalim troškovima koje plovilo donosi -nudimo Vam Charter management program.

Kao službeni zastupnik za Beneteau, Ultra d.o.o. je zadužena uz prodaju i za održavanje i servisiranje Beneteau jedrilica u Hrvatskoj. Ultra već nekoliko godina pruža vrlo profesionalne i specifične usluge u nautičkom svijetu.

Sa više od tisuću otoka prepunih prirodnim ljepotama Hrvatska je idealna destinacija za jedrenje.

Otoci
Pređenih milja
Brodova isporučeno
Sati na vašoj usluzi
Prvi Dalmatia Boat Show

Prvi Dalmatia Boat Show

Marina Baotić, u blizini međunarodne zračne luke Split, domaćin je prvog Dalmatia Boat Showa od 18. do 21. travnja 2024. godine.
Ovo je posljednji veliki nautički događaj prije sezone, a bit će prisutni svi glavni akteri na tržištu: najnoviji modeli brodova, jedrilica i luksuznih jahti, Charters i Trgovine nautičke opreme.

Izložit ćemo 3 Beneteau jedrilice*:
► prvi OCEANIS 37.1 koji će ploviti na Jadranu
► dvije zvjezde u najmu bez posade: OCEANIS 40.1 i 46.1.

*Sa 60 Beneteau jedrilica u našoj floti, imamo kompletnu paletu OCEANIS i FIRST jedrilica dostupnih za posjet ili isprobavanje na moru bilo kada u Splitu uz prethodni upit. Javite nam se na sales@ultra-sailing.hr

Charter Management investicije 2024

Charter Management investicije 2024

Kao i svake sezone Ultra nudi najpovoljnije mogućnosti ulaganja za one koji namjeravaju ulagati u naš charter management program.

Nadolazeća sezona 2024. već je na dobrom putu i naše su rezervacije otvorene već nekoliko tjedana.

Kako bismo zadovoljili potražnju u vrlo prometnom Jadranskom moru, koje je žarište charter poslovanja, očekujemo nove jedrilice u našoj floti.

Ako vas zanima više o mogućnostima ulaganja, slobodno nas kontaktirajte kako biste dobili više detalja i informacija: Oceanis 51.1, Oceanis 46.1, Oceanis 37.1 itd.

Primjerice, trenutno imamo priliku uhvatiti OCEANIS 46.1 u Dubrovniku.

Još nije isporučen, a ovaj charter bestseler već ima 50% kapaciteta rezerviranih u sezoni 2024!
Ovaj brod je odlična prilika da ne propustite ako planirate kupiti brod u rasponu budžeta od 3.372 EUR / Mjesec*

Naravno, isporučit ćemo ključeve plovila u ruke, uključujući svaki korak do isporuke: financiranje, otvaranje tvrtke, ugovor o charter managementu i privatni tjedni.

Pogledajte video s posljednje isporuke dva Oceanisa 46.1 u Splitu.

 

 

Sajam u Dusseldorfu 2024

Sajam u Dusseldorfu 2024

Najveći zatvoreni nautički sajam u Europi i nakveći sajam plovila i vodenih sportova na svijetu se vrača. Naime poznati ''BOOT'' u Dusseldorfu će u 2024. godini bit organiziran i održat će se od 20.01. do 28.01. Beneteau grupa ove godine planira izložiti najaktualnije i najpopularnije jedrilice iz Oceanis i First linije. U Sjećnju ste svi pozvani u Hall 16 gdje ćete moć vidjeti sljedeće modele:

• Oceanis 34.1
• Oceanis 37.1 (new model)
• Oceanis 46.1

• Oceanis 54 Yacht
Oceanis 60 Yacht

Uz poznate ''obiteljske'' krstaše, Beneteau je u svijetu najpoznatiji po First Line modelima, ove godine je posebni naglasak na povratak svih Firstova u fokusu francuskog brodogradilišta. Na sajmu ćete moći vidjeti sljedeće model:

• First 18
• First 27
• First 36
• First 44 


Naš prodajni tim će biti prisutan za vrijeme cijelog sajma kako bi predstavili sve izložene modele našim partnerima i klijentima. Kako bi se što bolje pripremili za sajam ako planirate posjetiti i vi sajam, zamolili bi vas da nas kontaktirate da znamo planirati sajam i uvesti vas u izložbenom prostoru.
Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte, Vaša Ultra.

BENETEAU by Invitation

BENETEAU by Invitation

Otkrijte rodno mjesto marke BENETEAU. Tvornica La Bégaudière, u Saint Gilles Croix de Vie dočekat će zainteresirane posjetitelje od 30. studenog do 2. prosinca 2023.

Jedinstvena prilika za istraživanje svijeta BENETEAU-a kroz obilaske radionica, posjet modela na izložbi, susrete i razgovore s osobljem, arhitektima i dizajnerima. 

JEDRILICE NA IZLOŽBI:

  • First 44
  • First 53
  • Oceanis 51.1
  • Oceanis Yacht 54
  • Oceanis Yacht 60

Ako odgovara vašem rasporedu, obratite nam se na sales@ultra-sailing.hr kako biste rezervirali svoje mjesto.

Ovo je iskustvo koje vjerojatno nećete zaboraviti!

 

30. studenog - 2. prosinca 2023. godine

Posjeta od 10:00 do 12:30

Cocktail buffet od 12:30 do 14:00 sati

Posjeta od 14:30 do 17:00