First 27

od 82.620 € (PDV nije uklj.)

VANJSKI IZGLED

Inspirirani regatnim iskustvom njegovog arhitekta, First 27 dizajniran od strane Sama Manuarda napravljen je za otvoreno more: trup ima oštre crte sve do pramca, okomite stranice, dobra širina u plovidbi i duplo kolo-kormila čine ovog broda sportskim i čvrstim. Izgled podvodnog djela broda, karbonska oprema i njegova duboka kobilica mu omogućuju odlični stabilitet. Sa 50% težine u kobilici, First 24 je snažna jedrilica. Prostoran i komodan, kokpit nudi podest za noge u cijeloj dužini. Sa uvlačljivom kobilicom na hidraulici, First 37 jednostavno može na trajleru.

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Sa spremištima puni inovativnosti, First 27 je idealna za nekoliko dana krstarenja s posadom od 4 člana. Prednja kabina ima veliki dvostruki ležaj, dok dva ležaja koje se prostire ispod kokpitu poduplaju dužinu sjedajućih mjesta iz salona. Izgled interijera je jednostavan, ali suvremen, sadrži mnoštvo pametnih detalja koje će svi voljeti: preklopna vrata držana magnetima, police koje se povećavaju kao mjesto za ukrcaj / iskrcaj osobnih stvari, veliki stol i prostor iz ulaznih skala za dodatnih spremišta te mjesto za ledenicu.

SAMO ZA ZABAVU

Lagana i čvrsta brza jedrilica, First 27 ima veliki potencijal i nudi brzinu i nekoliko sati uzbuđenja na moru!
First 27 mali je sportski krstaš koji osmišljen sa velikim potencijalom. First 27 je rođeni vođa, idealan za regate na otvorenom gdje će zgrabiti milje. Ali i dalje savršen za ugodne jedriličarske avanture s prijateljima.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi