Oceanis 35.1

od 108.600 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Moderni trup arhitekata Finot-Conq nudi udobnost i dobru ravnotežu pod jedrima, Oceanis 35.1 ima posebno zapažen ulazak na tržište ove veličine brodica.S dvostrukim kormilom, jarbolom koji je re-pozicioniran prema krmi te s optimiziranom palubom za jednostavno upravljanje i plan jedrenja, trup 35.1 pruža izvrsne performanse i nudi nevjerojatnu stabilnost u navigaciji.

Dizajn interijera

Za talijanski dizajnerski tim je izazov bio umnožiti životne prostore u salonu i pružiti veću privatnost u vlasničkoj kabini, zadržavajući vizualnu perspektivu prema i osjećaj otvorenosti prema pramčanog djela broda koje se nudilo u prethodnim verzijama.
Nova mogućnost odvojene kuhinje u obliku slova L omogućava bolji raspored naslona sjedala. Za sve koji preferiraju moderniju verziju, još uvijek je dostupan izabrati uzdužnu kuhinju. Raspored unutrašnjih kabina je moguće naručiti u više kombinacija kao i boja interijera.

U duhu ranije generacije i u tradiciji Oceanisa 41.1, Oceanis 35.1 kombinira performanse i udobnost na moru. Oceanis 35.1 unutrašnji prostor je redizajniran, a vanjski izgled u potpunosti odgovara modernom konceptu uspješnog Oceanisa 38.1 ispod 10m dužine, unutrašnji raspored nudi više kombinacija i boja.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi