Novosti

blog image

Novi Oceanis 40.1

Ultra Sailing je već isporučila dva nova Oceanisa 40.1 zadovoljnim klijentima. Oba Oceanisa 40.1 su spremna za sezonu iz Pule i Splita gdje se mogu vidjeti, testirati i unajmiti. Novi Beneteau Oceanis 40.1 je krasni obiteljski krstaš pogođen u svim točkama: dizajn, životni prostor, sigurnost, moderne linije i ogromni volumeni.

U suradnji sa našim partnerima iz časopisa Otvoreno More smo dobili priliku zajedriti sa Oceanisom 40.1 ispred Splita sa Genakerom i zadivljeni smo performansama pod jedrima. Brod je brz, stabilan i jako jednostavan na upravljanju, vrlo se jednostavno upravlja i u marinama i lukama.

Ispod se nalaze nekoliko fotografija.

Read More
blog image

Ultra Sailing nudi svim zainteresiranim klijentima i investitorima koji žele postati vlasnik plovila na Jadranu operativni Charter Program koji predstavlja odličnu priliku za sigurnu investiciju u nautici. Već je vrijeme da iskoristite prilike koji će se pružiti za 2022. nautičku sezonu, stoga Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Već sada možete rezervirati jedan od ponuđenih plovila za sljeseću nautičku sezonu:

Za sva pitanja nam se slobodno javite, stojimo Vam na raspolaganju, Vaša Ultra!

 

Read More
blog image

Sretan Božić & Nova Godina 2021

Nova 2021. nautička sezona i godina su nam pred vratima. Naše kolege i cijeli tim su već od prije fokusirani na 2021. sezonu i rade na tome da bi jedrilice i katamarani bili potpuno spremni i pripremljeni za naše prve charter goste u ranom proljeću.

Pratimo i situaciju sa brodogradilištima, u nekoliko navrata smo imali priliku slušati vijesti iz prve ruke uz na Online prezentacijama. To nam je ujedno bila i odlična direktna veza sa grupom i proizvodnjom. Vrlo je važno za nas da znamo sve informecije o isporakama, novim modelima i ostalim uslugama iz prve ruke.

S obzirom da se je Jesenski dio prodajne sezone u više navrata doživio promjene plana i propustili smo inaće najvažnije jesenske sajmove kao i mogućnosti testnih jedrenja, u Ultri Vam nudimo mogućnost posjete, testiranja svih relevantnih modela iz Hrvatske tokom cijele godine. Iz naših bazi, na upitu, tako možete vidjeti novi Oceanis 30.1, novi Oceanis 40.1 (od Ožujka 2021.), Oceanis 46.1, Oceanis 46.1 First line, Oceanis 51.1, First 53 Yacht, First 18 i mnoge druge modele iz ove i prijašnjih generacija.

Vezano na sljedeće evente i manifestacije, Dusseldorf Boot sajam nautike je odgođen za mjesec Travanj (od 17. do 25.), čekamo više detalja o izloženim modelima Beneteau-a. Dok ćemo u Hrvatskoj sigurno sudjelovati na Croatia Boat Show u Splitu (od 7. do 11.), najvećem proljetnom eventu na domaćem tržištu, to će biti odlična uvertira novoj nautičkoj sezoni.

U pripremi su i durgi projekti i eventi o kojima ćemo Vas pravovremeno obavjestiti.

U slučaju pitanja ili upita, slobodno nas kontaktirajte, Vaša Ultra!

Svim našim klijentima, partnerima i prijateljima želimo Sretan Božić i Sretnu Novu Godinu 2021.!

Read More
blog image

Zajedno prema 2021. godini.

Nautička sezona i godina 2020. bliži se svom kraju. Zajedno s njom, nadamo se i nepredvidljive situacije koje smo susreli, usred Covid 19 svjetske pandemijske krize. U nadi smo da će se naši životi, što prije je moguće vratiti u staru, dobro nam poznatu normalu.

Ultra Sailing može biti zadovoljna postignutim rezultatima, obzirom na okolnosti poslovanja neposredno prije, tijekom i nakon nautičke sezone:

  • Isporučili smo sva plovila u dogovorenim terminima uz minimalno kašnjenje i tako ispunili svoj obveze prema brodogradilišta, bankama, klijentima i investitorima.
  • Omogući smo našim kupcima – novim vlasnicima plovila – da zajedre na svojim plovilima kako bi najbolje moguće koristili nautičku sezonu, kako za izolaciju, tako i za svoj zasluženi godišnji odmor.
  • Charter sezona, iako nešto kraća, bila je vrlo uspješna. I ove godine udomaćili smo stotine jedriličara, obitelji i zaljubljenika u sport na našim jedrilicama i katamaranima.
  • Naša nova charter baza u Puli (ACI Pomer) se pokazala kao odličan potez.

U našoj charter floti dobili smo najpopularnije i najnovije modele iz naših principala, to su prije svega novi Beneteau First 53 Yacht kojeg jedini nudimo u luksuznom charteru u svijetu (!) te najbolji katamaran 2020. godine – novi Fountaine Pajot Elba 45.

Sa više od 25 godina iskustva u nautici, Ultra Sailing s nestrpljenjem dočekuje 2021. nautičku sezonu, koja će, nadamo se biti izazovnija i uspješnija od 2020. godine. Naime, nema sumnje, Hrvatska će – i u ovoj sezoni – biti jedna od najuspješnijih turističkih i nautičkih destinacija u Europi i svijetu.

U najavi imamo nekoliko dolazaka u sezoni 2021., prije svega najnoviji model iz Beneteau grupe Oceanis 40.1, točnije jedan u Puli, drugi u Splitu. Fountaine Pajot brodogradilište je u 2021. godine najavio najnoviji model katamarana Isla 40 (umjesto uspješne Lucie 40). Također, dobili smo priliku uskoro preuzeti novu Islu 40 u Maestro-Vlasničkoj verziji. Nova Isla 40 „Island Escape“ biti će u našoj katamaranskoj bazi u marini Baotić – (Trogir-Seget)

U ponudi za naše klijente nudimo mogućnosti investicije u naš CM program za nekoliko raspoloživih modela. Za sve upite, detalje & komentare slobodno nam se javite.

Rado smo u kontaktu sa našim partnerima, klijentima, vlasnicima plovila i onima koji će to tek postati.

Vaša Ultra

Read More
blog image

Testno jedrenje - First 53 Yacht

Ultra Sailing Hrvatska, Vašem vjernom partneru za Beneteau jedrilice u Hrvatskoj je bila čast sudjelovati u testno jedrenje novog Firsta 53 Yacht sa našim dragim partnerima iz Yacht Croatia Magasin.

Beneteau je otvorio novo poglavlje performance jedrenja u kojem je desetljećima bio svjetski predvodnik predstavljanjem sjajnog novog modela First 53 Yacht. U ovom slučaju njihova interpretacija dobrog jedrenja odiše luksuzom, ali i odličnim jedriličarskim sposobnostima

 

(...) ukoliko želite pročitati cijeli test na hrvatskom

 

 

Read More
blog image

Posebne ponude u 2021. sezoni

Ultra Beneteau Hrvatska se prilagođava situaciji kako bi najbolje odgovorila zahtjevima tržišta i tako ostao u trendu sa zahtjevima posebno dinamičnog tržišta. Svim našim klijentima i partnerima garantiramo najnovije modele iz Beneteau brodogradilišta za isporuke u Hrvatskoj proje 2021. sezone.
Naši raspoloživi modeli su ujedno i najatraktivniji i najnoviji modeli Beneteau grupe za sve one koji su zainteresirani:

 

- Ne propustite Beneteau posebne ponude

- Privatni klijenti i korištenje: nudimo isporuku jedrilica ''ključ u ruke'' uz kasniju punu podršku i brigu o plovilu od godišnjeg veza u marini do održavanja.

- Naš Charter Management program za sve one koji su željni investirati u nautici bez brige o godišnjim troškovima i održavanju.

Prije ljeta 2021. iskoristite priliku i postanite vlasnik novog Oceanisa 40.1 (najnoviji model!), Oceanisa 54 Yacht (najnoviji luksuzni krstaš Beneteau grupe!) ili Oceanis 46.1. Za sve dodatne informacije, upite ili komentare nas slobodno kontaktirajte.

Vaša Ultra

Read More
blog image

Read More
blog image

Novi Oceanis 40.1 & Oceanis 54 Yacht

Na međunarodnom sajmu nautike u Genovi smo imali priliku vidjeti po prvi put zadnja dva modela francuskog brodogradilišta. 

Novi Oceanis 40.1 je najmanji model na tržište sa četvrtom kabinom, široki pramčani prostor omogućuje nevjerojatne kombinacije rasporeda od velike vlasničke kabine u verziji 3/1 do nešto vlasničke kabine sa manjim kupatilom ili četvrtom bočnom kabinom sa krevetima na kat u verziji 4/2 ili 3/2. Vanjski atraktivni izgled ovog krasnog obiteljskog krstaša prati uspješnu generaciju Oceanisa 46.1 & 51.1 sa prostornim kokpitom i odličnim rješenjima za navigaciju i jedrenje. Model Oceanis 40.1 očekujemo već u proljeće u Hrvatskoj i bit će nam zadovoljstvo dočekati prve goste i zainteresirane kupce u našim bazama.

 

Glavna atrakcija sajma je bila nova jahta Oceanis 54 Yacht, ovaj model je nastavak uspješne priče Oceanisa 62 Yacht. Trup Oceanisa 54 Yacht je istog dizajna kao First 53 Yacht, paluba i rješenja u kokpitu ga čine nešto drukčijim i prilagođenijim za obiteljsko krstarenje. Tri razina palube i potpuno zatvoreni kokpit sa odličnom Bimini tendom maksimalno poljepšaju boravak vani i čine ga ugodnim i sigurnim.

Salon je pravo iznenađenje i dokaz da ulazite u pravu luksuznu  jahtu sa vrhunskom završnom obradom, finim interijerom i modernim dizajnom. Salon i kabine su okupane prirodnom rasvjetom i pružaju veliku razinu komfora. Jedva čekamo testirati novi Oceanis 54 Yacht u moru kao dokaz da nije samo First model odličan Perfomance-Krstaš.

Read More
blog image

First 53 Yacht - Test u More Magazin!

Naši dragi partneri iz More Magazin su krajem Rujna napravil sjajan test novog Firsta 53 Yacht. Svi zainteresirani mogu pročitati test u novom broju More časopisa.

Za sve one koji još nisu uspjeli pročitati test, ispod se nalaze nekolicina njihovih fotografija, First 53 Yacht u jedrenju u blizini Splita izgleda sjajno!

Hvala novinarima i fotografu za odlično odrađeni posao!

 

'' Izvana

performanse, a

u unutrašnjosti

udobnost na

granici luksuza

''

 

Više detalja u novom broju More Magazina!

Read More
blog image

Biogradski sajam nautike 2020

Biogradski sajam nautike je danas najveći sajam nautike na otvorenom u Hrvatskoj i srednjoj Europi, svake godine je odaziv izlagača i posjetitelja u stalnom porastu i ovaj event se pretvorio u nezaobilazni sajam za sve ljubitelje brodova, jedrilica, katamarana i nautičke opreme. Ove su godine organizatori sajma ubacili i poslovnu B2B (Business to Business) sekciju namijenjenu charter agencijama i tvrtkama koje čine važan dio nautičke industrije u Hrvatskoj.
Naša tvrtka Ultra Sailing je od samih početaka ovog sajma ponosni sudionik pa će i ove godine u suradnji sa Beneteau predstaviti francusko Brodogradilišta poznatih jedrilica izloživši sljedeće modele:

- Oceanis 30.1
- Oceanis 46.1
- First 53 Yacht (hrvatska premijera)

Ukoliko planirati dolazak na sajmu, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vas dočekamo na sajmu u našim izložbenim prostorima.
Sajam počinje u srijedu 21.10. i traje do Nedjelje 25.10.
Svi naši partneri, kolege, kupci i klijenti su dobrodošli, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Vaša Ultra

Read More
blog image

Read More
blog image

Novi Val Oceanis krstaša

Beneteau grupa prije proljeća 2020. najavila dva nova modela Oceanisa. Dvije nove jedrilice koje će Vam donijeti nova iskustava u plovidbi, užitak na moru i jedrenje na lijepo izrađenom krstašu! Oceanis 40.1 se izdvaja sa iznenađujućim prostorima na palubi i u salonu, dok Oceanis Yacht 54 okreće koncept kormilarenja i kretanja u kokpitu, te postavlja novi standard u kvaliteti izvedbe, ergonomije i opreme. Obe jedrilice sačuvaju karakteristike Oceanisa, odnosno kapitaliziraju odlična iskustva poznate Oceanis linije.

Vaš hrvatski partner iz Beneteau Grupe, Ultra Sailing bit će jedan od prvih koji će imati priliku koristiti i pokazati novi Oceanis 40.1 u Hrvatskoj već od lipnja 2020. Ovaj će brod biti dostupan za najam i za testiranje!

Slobodno nas kontaktirajte za svako pitanje ili zahtjev.

Read More
blog image

Beneteau Hrvatska Proljeće 2020.

U pred-sezoni 2020. Beneteau Hrvatska u suradnji sa principalom organizira niz evenata koji mogu zanimati sve naše klijente i partnere.
Uz već poznate sajmova nautike: Nautika Zagreb (19.02.-23.02.) i Croatia Boat Show (Split 22.04.-26.04.) koje organiziramo na hrvatskom tržištu tu je i tradicionalni Beneteau Yacht Rally koje će se ove godine održati od 02.05. do 04.05. sa polaskom iz Trogira, zajedrite s nama na jednog od naših jedrilici ili na vlastitoj.

Nudimo i mogućnost test jedrenja svim zainteresiranim klijentima na svim aktualnim Beneteau jedrilicama: Oceanis 51.1, Oceanis 46.1, Oceanis 30.1, First 53 Yacht itd.
First 53 Yacht nudimo već sada za dolazeću sezonu za najam uz obvezu skipera, First 50 Yacht Zenit koji će biti vezan u ACI Split.
Kroz lipanj očekujemo i najnoviji Oceanis 40.1

Ukoliko ste zainteresirani ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite.

Vaša Ultra

Read More
blog image

SAJAM NAUTIKE ZAGREB 2020

Zakoračite s nama na NOVI Oceanis 30.1, koji je primio nagradu za Europe Yacht of the Year 2020. Potražite nas na najvećem zatvorenom sajmu Nautike u Zagrebu u razdoblju od 19.2-23.2 u hali 10 A.

Veselimo se Vašom dolasku, za daljnje informacije nas kontaktrajte, stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš Ultra Team.

Read More
blog image

Dusseldorf boot 2020 - najveći europski sajam nautike

Najveći europski zatovreni sajam nautike boot počinje 18.01.2020. u Dusseldorfu. Ultra Sailing prodajni tim će biti pristuan za vrijeme čitavog sajma te Vas može spremno dočekati na izložbenom prostoru Beneteau-a. Beneteau će ove godine izložiti sljedeće modele u Hall broj 16.:

- Oceanis 30.1
- Oceanis 38.1
- Oceanis 46.1
- Oceanis 51.1
- Oceanis 62 Yacht*
- First 18, 24 & 27
- First 53 Yacht*

Za sve dodatne informacije nas slobodne kontaktirajte.
*Posjete na Firstu 53 i Oceanis 62 Yacht samo uz dogovorene termine sa Ultra Sailing timom.

Ukoliko ste već rezervirali vaše datume, molimo Vas da nam se javite kako bi se mogli organizirati i pripremali Vaš dolazak.

Read More
blog image

Prvi Beneteau First 53 Yacht u Hrvatskoj na Proljeće 2020.!

Velika nam je čast i zadovoljstvo najaviti dolazak prvog Beneteau Firsta 53 Yacht na Jadranu već u proljeće 2020.!
Nakon uspješnog lansiranja u Cannes-u, Ultra Sailing najavljuje prvi First 53 Yacht na Jadranu.

Dolazak je planiran u ranom Proljeću i First 53 Yacht bi trebao biti spreman za jedrenje već u 5. Mjesecu iz ACI Splita naše najveće baze luksuznih jedrilica za najam.

Ukoliko ste već danas zainteresirani za najam, testiranje ili detaljnu prezentaciju Firsta 53 Yacht, molimo Vas da nam se javite.

Read More
blog image

Sezona 2020. je pred nama, Beneteau Hrvatska!

Prije Božićnih i Novogodišnjih praznika želimo obavijestiti naše klijente i partnere o svim važnim dolazećim događajima koji planiramo organizirati ili pratiti u suradnji sa Beneteau grupom.

Nautičko tržište je i dalje veoma aktivan i Beneteau grupa u suradnji sa distributerima i partnerima nastoji organizirati što više eventa i događaja za klijente, vlasnike i buduće potencijalne vlasnike plovila, između ostalog i u suradnji sa Ultra Sailing kao ekskluzivni partner za Hrvatsku. Program 2020. Je već poznat, slobodno nas kontaktirajte ukoliko planirate ili želite sudjelovati na jedno od sljedećih manifestacija:

Međunarodni sajmovi nautike:

– PARIS BOAT SHOW 2019 (07.12-15.12. 2019.) – First 18, 24 & 27, First 53Y, Oceanis 30.1, Oceanis 35.1, Oceanis 38.1, Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1
– DUSSELDORF BOOT 2020 (18.01.-25.01. 2020.) - First 18, 24 & 27, First 53Y, Oceanis 62 Yacht, Oceanis 30.1, Oceanis 35.1, Oceanis 38.1, Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1
- ZAGREB NAUTIČKI SAJAM (19.02.-23.02. 2020.)
- CROATIA BOAT SHOW SPLIT (22.04.-26.04.2020.)

Beneteau Yacht Rally 2020:

Početkom Svibnja svake godine organiziramo već sada tradicionalni Beneteau Yacht Rally. U 2020. će Rally početi 04.05. i završiti 07.05. BYR je lokalni Rally koje održavamo na Beneteau jedrilicama sa svim našim partnerima, kupcima, klijentima i vlasnicima. Svi su dobrodošli na ovaj kratki i zanimljiv program od 3 dana jedrenja, posjete, druženja uz dalmatinskih delicija na Vašoj vlastitoj Beneteau jedrilicili i iz naše flote.

Testiranja & prezentacije plovila

Na raspolaganju imamo sve Beneteau aktualne modele jedrilica za pokazati, testirati i prezentirati, a od Travnja 2020. Očekujemo i najnovijeg Firsta 53 Yacht iz naše splitske baze.

Za bilo koje specifično pitanje ili model za vidjeti ili pokazati nam se slobodno javite ili kontaktirajte.

Vaš Ultra Sale Team.

Read More
blog image

Nautički sajam u Parizu 2019.

Mjesec Prosinac uglavnom je za nas najmirnji period nautičke sezone. To je idealan period za pripremu u miru nadolazeće sezone i zimske radove na plovilima. Predbožićno vrijeme je također mjesec Pariškog sajma nautike (Salon Nautique de Paris), jednog od najvećeg sajma nautike u Europi nakon Dusseldorfa.

Ove godine je sajam u Parizu od 7. do 15. prosinca (Porte de Versailles – Parc des Expositions). Beneteau će izložiti sljedeće modele:

- First 18
- First 24
- First 27
- First 53 Yacht
- Oceanis 30.1
- Oceanis 35.1
- Oceanis 38.1
- Oceanis 46.1
- Oceanis 51.1

Posjete novom Firstu 53 Yacht su moguće samo uz predhodni dogovor sa zastupnikom.

Vaša Ultra

Read More
blog image

Nova boja trupa na First 53 Yacht

Gelocat u blue grey boji je moguće naručiti kako bismo Vam mogli ponuditi isti First 53 Yacht kao onaj predstavljen kao svjetska premjera u Cannes-a na sajmu nautike. Dole ispod možete naći više detalja o novoj ponudu:


- BIJELI TRUPL STD bez nadoplate

- PERL GREY BOJA TRUPA (SAMO TRUP) 4.850,00 €

- GREY BLUE BOJA TRUPA (TRUP I KRMENO ZRCALO) 9.990,00 €

- METALLIC BOJA TRUPA SVJETLA - BOJA 24.000,00 €

- METALLIC BOJA TRUPA TAMNA - BOJA 24.000,00 €


Metallic boja trupa je opcija koja uključuje boju za trup, krmeno zrcalo, baštun i bočne stranice krovišta palube!!

Za više detalja, slobodno nas kontaktirajte.

Read More
blog image

14. Beneteau Yacht Rally

Posljednjih nekoliko godina povećao se broj organiziranih regata. Drago nam je što smo s ovim programima započeli među prvima u Hrvatskoj. Ove regate pružaju brojne pogodnosti za druženje pod jedrima uz organizaciju, sigurnost i tehničku podršku te pružaju priliku za jedrenje na nekim od novih jedrilica iz brodogradilišta Beneteau. Regate sudionicima omogućuju pronalaženje prijatelja i istomišljenika te predstavljaju prigodnu zabavu za obitelji, prijatelje, grupe i poslovne partnere. Naš najuspješniji reli bit će, naravno, onaj sljedeći koji planiramo. Dosada smo obišli brojne otoke, podijelili mnoge nagrade i spremni smo za nove avanture. Sve ljubitelje jedrilica Beneteau pozivamo da nam se pridruže na trodnevnom jedrenju u opuštenoj atmosferi na predivnim jadranskim otocima uz organizirane večere i druženja prilikom kojih će se posluživati tradicionalna hrana.

U 2020. sezoni je program sljedeći:

Subota, 2.5.2020

17:00 prijava i davanje uputa

Nedjelja, 3.5.2020

09:00 domjenak dobrodošlice i sastanak kormilara

11:00 start 1. etape

19:00 večera u lokalnom restoranu

Ponedjeljak, 4.5.2020

09:00 sastanak kormilara

11:00 start 2. etape

19:00 večera u lokalnom restoranu

Utorak, 5.5.2020

09:00 sastanak kormilara

11:00 start 3. etape

19:00 večera i proglašenje pobjednika

Srijeda, 6.5.2020

09:00 odjava (check out) ili nastavak jedrenja za one koji su jedrilicu rezervirali na 7 dana

 

PRAVILA:

1. Regati mogu pristupiti samo jedrilice Beneteau.

2. Jedrit će se u dvije grupe:

1. grupa: 6 jedrilica Oceanis 35.1

2. grupa: ostalie Beneteau jedrilice

3. Participacija za večere i vezove iznosi 210 eura po osobi.

4. Nagrade će biti dodijeljene za prva 3 mjesta u 1. i 2. grupi.

5. Upute i informacije o ruti bit će podijeljene na prvom sastanku kormilara.

6. Društvo Ultra jedrenje ne odgovara za štete ili ozljede tijekom događaja. Sve jedrilice i njihovi putnici su osigurani.

7. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugih prihvatljivih razloga, Ultra jedrenje ima pravo promijeniti rutu u posljednjem trenutku.

8. Beneteau Rally obuhvaća 3 etape. Barem jedna etapa mora biti namijenjena dodjeli nagrada.

 

Željenu jedrilicu Beneteau rezervirajte na vrijeme po posebnoj cijeni do 15.2.2020

Slike i rezultate prethodnih Beneteau Yacht Rally regata možete vidjeti na ovom linku

 

Read More
blog image

First 53 Yacht: nova boja interijera

Osjetite novu atmosferu Firsta 53 Yacht s novom mogućnošću boje drvnog interijera. Brodogradilište Beneteau u svrhu poboljšanja kvalitete i ponude uspješne performance jdrilice First 53 Yacht nudi novi dizajn interijera s novom bojom hrastovine / masivnog hrastovog poda.

Ovaj namještaj moguće je naručiti u verziji s 3 kabine i 2 kupatila ili 3 kabine i 3 kapuatila. Cijena ove varijante je 5.100 € i 10.420 €. Za sve dodatne informacije o Beneteau First 53 Yacht, slobodno nam se javite. Ispod možete vidjeti prikaz nove varijante interijera.

 

Read More
blog image

Charter Management investicije

Kao i svake sezone, Ultra nudi mogućnost ulaganja na tržište onima koji su spremni uložiti u naš Charter Management program. Dolazeća 2020. sezona već je aktualna i naš je booking već nekoliko tjedana otvoren. Očekujemo nove jedrilice u našoj floti i otvaramo novu bazu u Puli (Istra) koja bi pokrivala sjeverni dio prekrasnog jadranskog mora. Ako vas možda zanimaju naše mogućnosti, slobodno nas kontaktirajte kako biste dobili više detalja i informacija: Oceanis 51.1, Oceanis 46.1, Oceanis 38.1 itd.

Vaš Ultra Team

 

Read More
blog image

Biograd Nautički sajam - BBS 2019

Biogradski sajam nautike je danas najveći sajam nautike na otvorenom u Hrvatskoj i srednjoj Europi, svake godine je odaziv izlagača i posjetitelja u stalnom porastu i ovaj event se pretvorio u nezaobilazni sajam za sve ljubitelje brodova, jedrilica, katamarana i nautičke opreme. Ove su organizatori sajma ubacili i poslovnu B2B (Business to Business) sekciju namijenjenu charter agencijama i tvrtkama koje čine važan dio nautičke industrije u Hrvatskoj.
Naša tvrtka Ultra Sailing je od samih početaka ovog sajma ponosni sudionik pa će i ove godine u suradnji sa Beneteau predstaviti francusko Brodogradilišta poznatih jedrilica izloživši sljedeće modele:

- Oceanis 51.1
- Oceanis 46.1
- Oceanis 38.1
- Oceanis 30.1
- First 24

Očekujemo i ove godine rekordan broj izlagača i posjetitelja. Ukoliko planirati dolazak na sajmu, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vas dočekamo na sajmu u našim izložbenim prostorima.
Sajam počinje u četvrtak 17.10. i traje do Nedjelje 20.10.
Svi naši partneri, kolege, kupci i klijenti su dobrodošli, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Vaša Ultra

Read More
blog image

Cannes Yacht festival 2019

CANNES YACHT FESTIVAL / 10. rujna

Dragi prijatelji, partneri i vlasnici jedrilica Beneteau. S ponosom najavljujemo Cannes Yacht Festival našim sudjelovanjem na najvećem otvorenom europskom sajmu brodova
Kako očekujemo rekordan broj sudionika i posjetitelja, željeli bismo pripremiti vašu posjetu i dolazak.

Ove sezone prva zvijezda cijelog showa zasigurno će biti svjetska premijera nove Beneteau First 53 Yacht. Grupa Beneteau također će izložiti sljedeće modele:

- OCEANIS 30.1
- OCEANIS 38.1
- OCEANIS 46.1
- OCEANIS 51.1
- OCEANIS 62 YACHT
- FIRST 53 YACHT

Ove će se sezone Cannes Yacht Festival podijeliti u 2 dijela s prostorom posvećenim jedrilicama, a drugim koji će biti posvećen motornim jahtama. Naš prodajni tim bit će prisutan tijekom cijele revije kako bismo pozdravili naše partnere, prijatelje, kupce i klijente. Bit će nam zadovoljstvo pozvati nas da nam se pridružite, u slučaju da nas planirate posjetiti, pošaljite nam potvrdu putem email-a.

S poštovanjem Vaša Beneteau Hrvatska

Read More
blog image

Nova First 53 jedrilica

Nova First 53 jedirilica ostaje istinsko nasljeđe koje je obilježilo povijest plovidbe i zadržalo visoke radne karakteristike velikih jedrilica. Dizajnirana veoma detaljno, ona će ispuniti očekivanja ljudi koji vole luksuzne jedrilice viokih performansi.

Ispod ćete pronaći raspored lansiranja ovog novog plovila.

Sljedeća važna faza je 14. i 15. lipnja:

• 14. lipnja - samo trgovci
Beneteau će nas dočekati za detaljnu prezentaciju trupa br. 1 i br. 2, koji se trenutno gradi u tvornici, imat ćemo detaljnu prezentaciju voditelja proizvoda: globalni koncept broda, prezentacija proizvoda i cjenika, popis opcija, tržište itd

• 15. lipnja - zastupnici i kupci
Beneteau je posvetio 2 sata utora po trgovcima i klijentima za 1 do 1 sastanke s premium uslugom, ovdje ćete imati mogućnost personaliziranog opisa plovila od strane voditelja proizvoda za svakog od vas na pojedinačnim sastancima. To će također biti prilika za prvu procjenu specifikacija i cjenika.
 
Zahvaljujući Beneteau-ovom programu, bit će vam jedina prilika da ovaj potpuno novi model vidite unaprijed, u VIP osjećaju u tvornici i s brodom posvećenim vama.

Javite nam ako vas zanima ova prilika i kontaktirajte nas što je prije moguće kako biste rezervirali svoje mjesto.

Ovaj model neće biti dostupan za javne posjete prije izlaganja brodova u rujnu nakon ovih datuma. U listopadu u Port Ginesti organizirat će se prva ispitivanja u moru.

Read More
blog image

Foto galerija - novi Oceanis 30.1

Dragi prijatelji i Beneteau zaljubljenici, vrijeme je da otkrijte kako novi Oceanis 30.1 izgleda dok jedri sa pravim fotografijama.


Kao što možete vidjeti, vremenska prognoza nije bila savršena za fotografiranje, odnosno nije bilo sunca, ali je zato vjetar bio pogodan za jedrenje tako da je skiper u sradnji sa fotografom uspio napraviti par kadrova koji prikazuju Oceanisa 30.1 u jedrenju, čak i sa Gennakerom.

Read More
blog image

Croatia Boat Show - Split 2019

Beneteau & Croatia Boat Show 10.-14.04.2019.

Dragi prijatelji i ljubitelji Beneteau jedrilica,

S ponosom najavljujemo kako smo po 21. put i mi dio Croatia Boat Show-a.
Kako se očekuje rekordan broj posjetitelja kao i izlagača, za Vas smo pripremili „creme de la creme“ od naših francuskih ljubimica: 

-    OCEANIS 38.1
-    OCEANIS 41.1
-    OCEANIS 46.1
-    OCEANIS 51.1
-    FIRST 18

Ove sezone će se sajam održati na zapadnom djelu splitske obale.

U Slatkom Kutku našeg izložbenog  štanda potražite ljubazno osoblje koje stoji na raspolaganju za sve informacije vezane za modele koje odaberete kao vaš favorit. Vidimo se na sajmu.


Srdačno Vaš Beneteau Hrvatska

Read More