Dragi prijatelji, partneri i vlasnici jedrilica Beneteau. S ponosom najavljujemo 2023 Cannes Yacht Festival našim sudjelovanjem na najvećem otvorenom europskom sajmu brodova
Na valu odlične 2023. nautičke sezone, s punim optimizmom gledamo prema sljedećim sezonama i već smo fokusirani na dolazeću 2024. prodajnu sezonu. Kako očekujemo rekordan broj sudionika i posjetitelja, željeli bismo pripremiti vašu posjetu i dolazak, stoga bi vas zamolili da nas kontaktirajte ukoliko planirate vaš dolazak.

Ove sezone prva zvijezda cijelog događaja zasigurno će biti sprva prezentacija novog Beneteau Oceanis 37.1 i izložba First modela 44 & 53.

- OCEANIS 37.1 (novi model)
- OCEANIS 51.1
- OCEANIS 54 YACHT
- OCEANIS 60 YACHT
- FIRST 44
- FIRST 53

Ove će se sezone Cannes Yacht Festival podijeliti u 2 dijela s prostorom posvećenim jedrilicama, a drugim koji će biti posvećen motornim jahtama. Naš prodajni tim bit će prisutan tijekom cijele revije kako bismo pozdravili naše partnere, prijatelje, kupce i klijente. Bit će nam zadovoljstvo pozvati nas da nam se pridružite, u slučaju da nas planirate posjetiti, pošaljite nam potvrdu putem email-a.

Sajam počinje 12.09. i trajat će do 17.09.

Vaša Ultra