Nova 2021. nautička sezona i godina su nam pred vratima. Naše kolege i cijeli tim su već od prije fokusirani na 2021. sezonu i rade na tome da bi jedrilice i katamarani bili potpuno spremni i pripremljeni za naše prve charter goste u ranom proljeću.

Pratimo i situaciju sa brodogradilištima, u nekoliko navrata smo imali priliku slušati vijesti iz prve ruke uz na Online prezentacijama. To nam je ujedno bila i odlična direktna veza sa grupom i proizvodnjom. Vrlo je važno za nas da znamo sve informecije o isporakama, novim modelima i ostalim uslugama iz prve ruke.

S obzirom da se je Jesenski dio prodajne sezone u više navrata doživio promjene plana i propustili smo inaće najvažnije jesenske sajmove kao i mogućnosti testnih jedrenja, u Ultri Vam nudimo mogućnost posjete, testiranja svih relevantnih modela iz Hrvatske tokom cijele godine. Iz naših bazi, na upitu, tako možete vidjeti novi Oceanis 30.1, novi Oceanis 40.1 (od Ožujka 2021.), Oceanis 46.1, Oceanis 46.1 First line, Oceanis 51.1, First 53 Yacht, First 18 i mnoge druge modele iz ove i prijašnjih generacija.

Vezano na sljedeće evente i manifestacije, Dusseldorf Boot sajam nautike je odgođen za mjesec Travanj (od 17. do 25.), čekamo više detalja o izloženim modelima Beneteau-a. Dok ćemo u Hrvatskoj sigurno sudjelovati na Croatia Boat Show u Splitu (od 7. do 11.), najvećem proljetnom eventu na domaćem tržištu, to će biti odlična uvertira novoj nautičkoj sezoni.

U pripremi su i durgi projekti i eventi o kojima ćemo Vas pravovremeno obavjestiti.

U slučaju pitanja ili upita, slobodno nas kontaktirajte, Vaša Ultra!

Svim našim klijentima, partnerima i prijateljima želimo Sretan Božić i Sretnu Novu Godinu 2021.!